2013. július 4., csütörtök

TADAIMA^^




Sehr geehrte Damen und Herren (ezt csak Proxnak :D )

Eljött a nemes alkalom, hogy visszatérjek a blogoláshoz, és kicsit írjak magamról. Nos...egy év...azóta tulajdonképpen nem is firkantottam sehova. Hogy miért? Hát nem volt időm. Egy év alatt rengeteg minden változott, és persze én is megváltoztam, lassan itt a felnőttkor, fel kell készülni rá, megborotválkozni, stb.. stb...NO DE, egy csomórengeteg minden maradt a régiben lássuk csak mit is csinálok most.

Konohágákure pont hú

Visszaültem így nyárra a mangaszerkesztők nemes székébe. Szerdánként megint tőlem kapják a rajongók a magyar nyelvű Naruto mangát, amit köszönünk Atakinak is ^^ Apropó: Ataki is visszatért, és végre újra élvezhetem a fordított TXT-ket, melyben elrejtve van a kedvesség és az akarni vágyás, TENK JÚ! 
(amúgy nem vagyok ilyen hülye, csak most jó kedvem van :D ) No de kukkantsatok inkább be, minthogy ezt olvasnátok! ;) KonohaGakure.Hu

AdamS FanSub

(ha mégsem mentetek volna Konohába)

Nos igen...emlékeztek még egyáltalán rá? Igen-igen ő is életben maradt. Na jó nem ez hazugság, az egész oldal törlődött mert nem látogatták, bár nem is csodálom, DE MOST FELTÁMASZTOTTAM, és szerencsére beindultunk. Nem, még nem kígyóznak a sorok a mangáink előtt, DE sok kicsit (majd) sokra megy. Vagyunk már páran a csapatban, mindenki lelkesen dolgozik, hogy elérjük a célunkat. Az oldalról annyit, hogy új kinézetet kapott (már rá fért) tele új dologgal, stb... Erről sem mondanék többet inkább, KATT IDE!

És akkor úgy általában...

Ha még nem vesztél el az előző két link között, akkor olvashatsz rólam. Mit csináltam egy évig? Nos...tanultam, készülök az érettségire, főleg most a német előrehozottra, na meg a nyelvvizsgára, hogy megalkossam önmagamban a szerkesztő & fordító kombót, amelyre már vágyok^^ Lassan beletanulok a fordításba is, a NÉMETRŐL való fordításba, amely a mennyország^^ Igyekszem élni az életemet, és mostmár egyre többet FanSubbolni, látván, hogy mennyire éhesek az emberek a mangákra és animékre.
Amúgy jelenleg egy gyógyszertárban vagyok nyári gyakorlaton, tök érdekes...ha nem kellett volna múlt pénteken 120 VÉGBÉLKÚPOT legyártanom, amúgy tényleg az, annak ellenére, hogy nem gyógyszeri pályára szánom magam. Igyekeztem megkomolyodni, sikerült is, ezért is töröltem az előző bejegyzéseket, te jézusúristen, hogy mi volt itt...áá...jobb ha kitörlitek a memóriátokból. 


És az újítás...

Mostmár minden cuccom itt lesz, mert nincs kedvem olyan nagy weblapot fenntartani tulajdonképpen csak magamnak, lassan de biztosan feltöltöm a munkáimat is, illetve még van egy két dolog amit meg szeretnék osztani a jó néppel. Amint láthatjátok a blog is megújult, új fejléc XD, bocsi többre nem futotta. 
No de írok még ma, aztán sok sikert mindenkinek mindenhez, és ne feledjétek:
,,A kacsa előtt mindig legyen víz"

És íme a kedvenc remekművem:
http://www.kephost.com/images4/2013/5/4/a1_2013_5_4_pj0oab9n1g.gif

2 megjegyzés: